Brun-utan-sol tips!

Har du svårt att få din brun-utan-sol att bli bra? Lugn, efter att du har tagit del av dessa tips så kommer det inte längre vara ett problem.

När man ska välja brun-utan-sol så kan man vara uppmärksam på tre saker. Först så måste man bestämma sig hur mörkt man vill att resultatet ska bli, alltså hur brun man vill vara. Det kan bli väldigt jobbigt om man upptäcker att det blivit alldeles för mörkt eftersom det sitter kvar på kroppen i cirka en vecka, om inte mer. Det andra som kan vara bra att ha i åtanke är att köpa en brun-utan-sol som har en så kallad “colorguard”, det är en färg som man ser direkt då man applicerar produkten för att se vart man har lagt och vart man har missat. Det underlättar mycket för att vara säker på att man har smörjt in hela kroppen. Det sista som man behöver välja är vilken sorts brun-utan-sol man vill ha, en lotion, en mousse, en olja eller en spray. Man väljer helt enkelt den som man själv tycker fungerar bäst och om man inte vet så får man testa sig fram. Många föredrar att använda sig av en mousse och tycker att det är smidigast. Vid appliceringen av brun-utan-sol så finns några enkla tips som underlättar och som hjälper att få det bästa resultatet:

Skrubba kroppen innan!

Om man skrubbar kroppen så får man bort alla döda hudceller, eventuell torrhet eller annat smuts som kan göra att färgen fäster ojämnt. För att förhindra att färgen fäster dåligt eller ojämnt så kan man också välja en oljefri skrubb. Många skrubbar som innehåller olja kan lämna ett lager över huden och det försämrar din chans att få ett fint resultat. Det är alltid bra att vänta ett tag efter man har skrubbat sig med att applicera brun-utan-sol, anledningen är för att huden ska hinna återhämta sig.

Återfukta!

För att färgen inte ska fastna i torra partier som på armbågar, knän, knogar med mera så är ett bra knep att smörja kroppen med en hudlotion innan. Det är jättebra att även smörja in kroppen en gång efter man har sköljt bort produkten för att färgen ska hålla bättre och längre.

Brun-utan-sol i ansiktet?

Många använder samma brun-utan-sol i ansiktet som på kroppen. Det finns ett mycket bättre sätt som både kommer att vara skonsammare och ge ett finare resultat. Använd en speciell brun-utan-sol som är gjord att använda i ansiktet. Det kanske känns ovärt att behöva köpa ännu en till flaska men resultatet kommer att bli bättre och i slutändan kommer det att vara värt det.

Här kan du ta del av vårt fulla utbud av olika former av brun utan sol-produkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *