SMINKTRENDER 2018

No-makeup makeup

I år är det mycket fokus på att ha en fräsch och naturlig bas. Det ska alltså vara tunna lager, mycket lyster och den naturliga hyn ska skina igenom. Det ligger också mycket vikt i att ha en bra hudvårdsrutin för att få en hälsosam och frisk finish.

Se våra foundations

Glansiga och glossiga läppar

Det matta har länge haft övertaget både på läppar och bas men nu är det glossigt och glansigt som gäller. Ett par riktigt glansiga läppar är verkligen inne i år!

Se våra läppglans

 Golden glow

Skimmer och glöd med gul-guldig färg är det man ska gå för. Det började redan i slutet av 2017 men har sedan fortsatt och blivit ännu populärare i 2018. Den guldiga glowen finns nu i alla sorters produkter, allt från highlighter, foundation, illuminator ögonskugga osv.

Se våra highlighters

Pärlor, glitter och strass

2018 handlar allt om att vara kreativ och något som verkligen är inne nu är pärlor, glitter och strass som bland annat sätts runt ögonen. Just pärlor och stenar runt ögonen har blivit väldigt populärt att ha på festivaler och andra festligare event.

Cat eyeliner

En dramatisk eyeliner med det stora fokuset på just vingen och att ögat ska få en “kattig” look är vad som gäller nu.

Se våra eyeliners

Färg på ögonen

Det hetaste färgerna att ha på ögonen i år är blått, grönt, oranget, rött och gult. Täck hela ögonlocket med en härlig stark färg och du är redo för 2018.

Se våra ögonskuggor

Rosiga kinder

Nu är det dags att lägga sitt contour kit åt sidan och skaffa sig ett fint rouge istället. Ett naturligt smink med rosiga kinder är det som du ska satsa på i år.

Se våra rouge

Rött läppstift

Det röda läppstiftet är äntligen tillbaka och i princip alla nyanser är trendig att använda. Välj mellan en klassisk röd eller kanske en mörkare vinröd och gå ut och rocka 2018.

Se våra läppstift

Naturliga ögonbryn

Nu är det inga “eyebrows on fleek” som gäller, nu är det sina vanliga naturliga ögonbryn som ska framhävas. Lätta drag med ögonbrynsskuggan eller en transparent eyebrow gel är det enda du behöver för att vara inne i år.

Se våra ögonbrynsskuggor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *