Hitta smink som passar dig

make up_332182442

Smink är en miljardindustri, vilket innebär att utbudet är gigantiskt. Det ska finnas något för alla. Allt du behöver veta är vilken typ av sminkperson du är. 

Lyx

Gillar du det allra bästa råvarorna, de allra lyxigaste förpackningarna och de finaste materialen? Du ska du söka dig till smink med dyra märkesnamn såsom Dior. Deras smink är förstaklass och prislappen brukar oftast signalera vilken kvalité sminket har.

De dyrare märkena har kraftiga färger och är dryga, de räcker längre än billigare märken.

Billigast möjliga

Är du inte så intresserad av smink, kanske du söker efter billigare alternativ. Du kan köpa märkessmink till billigare pris genom att  hitta de billigaste märkena såsom H&M:s eller Viva la Diva. Dock ska man veta att billigt smink innebär sämre hållbarhet och sämre resultat. Färger brukar inte vara lika starka och läppstift sitter sämre. Men tänker man bara bära smink någon gång i veckan, är det billigaste alternativet helt klart det bästa.

Vill ha men inte gå och köpa

En del önskar att någon shoppade smink åt dem. Någon som visste vad man gillade och vad man behövde. Genom Glossy Box kan du prenumenera på sminkprodukter och behöver bara vänta på att posten ska komma. Du kan till och med få prenumerationen och sminkprodukter till billigare pris genom att söka efter sminkbutiker och Glossy Box på Rabattsök.

Ekologiskt

Det finns så klart ekologiska alternativ för dem som tänker på miljön och djurrätt. Pure Only har ekologiskt smink inom alla kategorier: rouge, foundation, läppstift, sminkpennor och så vidare. Man kan räkna med lite högre pris än vanliga sminkmärken som Isadora, men du får kvalité och rent samvete på köpet!