Satsa på en ny frisyr i vinter

När hösten och vintern gör intåg är det många som uppdaterar sin garderob eftersom kyligare tider innebär varmare kläder. Det är ett utmärkt tillfälle att testa på en ny stil, så varför inte tänka likadant när det kommer till din frisyr?

Många går omkring med samma frisyr i flera år – kanske inte helt nöjda med den befintliga utformningen, men heller inte med tillräckligt bra idéer för att göra en förändring. Uppfattningen är att en ny frisyr är kostsam och tar tid, och tänk om jag inte skulle passa i den?

Idag är det så lätt att byta frisyr och att ändra tillbaka om man inte är nöjd, så våga satsa på en ny frisyr i vinter. Med största sannolikhet kommer du dessutom att bli nöjd och undra varför du inte gjort en förändring tidigare. Ett maffigt hårsvall ger en klassisk look och är alltid helt rätt oavsett sammanhang, men det tar också tid att spara ut och ta hand om ett så långt hår. Om du drömmer om ett långt och fylligt hår och inte har tålamod att vänta i flera år bör du definitivt satsa på en hårförlängning. De hårförlängningar som finns idag håller bra kvalitet med en äkta känsla, där nya tekniker gör det möjligt att sätta in löshår utan att slita alltför mycket på håret. Det gör att du kan ändra din look helt och hållet – kanske kan du passa på att byta hårfärg på samma gång?

Spana gärna in höstens trender när det kommer till frisyrer och hur du ska uppdatera din look den här hösten. Med hjälp av ett långt hår har du större förutsättningar att anamma trender som den höga hästsvansen eller en snygg ombre.